ctr

CTR – Razvojna agencija
Brodsko-posavske županije d.o.o.

Trg pobjede 26a
35000 Slavonski Brod

Tel: 035/ 441-604
Fax: 035/ 400-130
E-mail: ctr@ctr.hr

Centar za tehnološki razvoj – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. čini neizostavni dio poduzetničke infrastrukture u spomenutoj županiji koji zadovoljava ne samo potrebe poduzetnika, nego pruža i specijalizirane oblike pomoći lokalnoj i područnoj samoupravi u izradi i provođenju poduzetničkih i razvojnih projekata.

Glavno područje djelovanja CTR-a je priprema projektne dokumentacije za prijavu projekata na strukturne i investicijske fondove (EFRD, ESF, EAFRD) te nacionalne programe, kao i izrada predinvesticijskih i investicijskih studija te poslovnih planova, upravljanje investicijskim i socijalnim europskim projektima te privlačenje ulagača u Brodsko-posavsku županiju.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj ljudskih potencijala CTR potiče vlastiti razoj i razvoj svoga okruženja, a pružanjem konzultantskih i savjetodavnih usluga poduzetnicima i predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave doprinosi njihovom razvoju. CTR ostvaruje svoju misiju prepoznavanjem preduvjeta za ekonomski razvoj, zapošljavanjem i podizanjem konkurentnosti gospodarstva Brodsko-posavske županije.