ODRŽANA SKUPŠTINA MREŽE ZA ODRŽIVI RAZVOJ HRVATSKE

U subotu 27. veljače 2016. godine u Orahovici održana je redovna skupština Mreže za održivi razvoj Hrvatske. Od 26 članova koliko Mreža trenutno broji na skupštini je bilo prisutno njih 18 te 9 gostiju, predstavnika LAG-ova koji još nisu članovi Mreže. Na skupštini je usvojeno izvješće za 2015., financijsko izvješće za proteklu godinu te poslovni i financijski plan za 2016. godinu.

Mreža je promijenila sjedište koje se sada nalazi u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 34, ali isto tako skupština je potvrdila i odluku Upravnog odbora o otvaranju podružnica (ureda) te se otvaraju dvije nove podružnice: u Gradu Velikoj Gorici i Vukovarsko-srijemskoj županiji (Vinkovci). Također, došlo je do promjene u sastavu Upravnog odbora Mreže te je umjesto Stanka Zdravčevića novi član postao Tomislav Kovačević, voditelj LAG-a Lika.

Očekuje se povećanje članstva, prije svega LAG-ovima koji su iskazali interes za učlanjenje u Mrežu za održivi razvoj Hrvatske, najavljene su i daljnje aktivnosti oko osmišljavanja i provedbe zajedničkih projekata s LAG-ovima, ali i znanstvenim ustanovama te partnerima iz Hrvatske i inozemstva.

IMG_0417IMG_0413 (1) IMG_0423 IMG_0436 IMG_0412 IMG_0414