Prezentacija Mjere 6 –Podmjere 6.3 – programa Ruralnog razvoja 2014-2020

LAG PAPUK odrganizirao je dana 28.04.2015.godine u Orahovici promidžbeni događaj na kojem je predstavnicima OPG-ova sa područja LAG-a PAPUK prezentirana Mjera 6 programa ruralnog razvoja 2014-2020 – Podmjera 6.3 „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Prije početka prezentacije nazočne je pozdravio gradonačelnik grada Orahovice i predsjednik LAG-a PAPUK, Josip Nemec.

Prezentaciju podmjere 6.3. održao je Pročelnik upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU VPŽ, Tugomir Majdak. Nazočnim predstavnicima OPG-ova sa područja LAG-a PAPUK prezentiran je Pravilnik o PROVEDBI PODMJERE 6.1. »POTPORA ZA POKRETANJE POSLOVANJA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA«, PODMJERE 6.2. »POTPORA ULAGANJU U POKRETANJE NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI U RURALNIM PODRUČJIMA« I PODMJERE 6.3. »POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA« U OKVIRU MJERE M06 »RAZVOJ POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA I POSLOVANJA« IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020.

Potencijalnim prijaviteljima pojašnjeni su kriteriji i uvjeti prihvatljivosti vezani za ovu podmjeru te su upućeni da sve dodatne informacije i savjete mogu dobiti u uredu LAG-a PAPUK. (www.lag-papuk.hr)